Afvoer Ontstoppen
Dordrecht

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Dordrecht

Afvoer Ontstoppen Dordrecht? Wilt u uw afvoer ontstoppen omdat u te maken heeft met een verstopping? Er zijn veel verschillende gereedschappen en middelen op de markt om problemen met de afvoer op te lossen. Echter, niet alles werkt even goed waardoor het voor veel mensen onduidelijk is wat nou wél en wat niet werkt.

Onze vakmannen beschikken over de alle benodigde kennis en ervaring om elk afvoerprobleem op te lossen. Daarnaast zijn onze ontstoppers uitgerust met professionele machines die elke verstopping snel en goed kunnen verhelpen.

Het is mogelijk dat u zelf u verstopping kunt verhelpen. Echter kunt u hierdoor wel blijvende schade aanrichten aan uw afvoer. Wilt u zelf uw afvoer ontstoppen? Op deze pagina hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet!

Wilt u uw verstopte wc laten ontstoppen door een professional van Ontstoppingsbedrijf Dordrecht? Bel dan gerust om uw klus te bespreken en een afspraak te maken naar 078 203 33 39. Afvoer Ontstoppen Dordrecht staat tot uw dienst!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Dordrecht Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

078 203 33 39

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Dordrecht. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Dordrecht.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Heeft u een verstopte afvoer? En wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Dordrecht helpen u graag!
De monteurs van Ontstoppingsdienst Dordrecht kunnen te allen tijde snel bij u op locatie zijn. Daarnaast helpen wij u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van uw afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat u uw afvoer in optimale staat houdt.

Met welk afvoerprobleem u ook te maken krijgt, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht kan u helpen om hier af te komen. Wij weten de juiste oplossing voor ieder afvoerprobleem. Neem contact op voor een afspraak via 078 203 33 39.

Ontstoppingsdienst Dordrecht
Gootsteen Verstopt Dordrecht

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Dordrecht
Dordrecht Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Geen enkele verstopping is gelijk, zij doen zich voor in allerlei soorten en maten. Ook het proces van hoe afvoeren verstopt raken kan ook heel erg verschillen.
In sommige gevallen kan het maanden duren voordat een afvoer verstopt raakt. In deze gevallen begint het met een kleine ophoping die alsmaar groter wordt. Deze blokkade wordt zo groot dat er geen water meer langs kan stromen en uw afvoer volledig verstopt zit.

Het kan ook gebeuren dat er iets voorvalt waardoor uw riool of afvoer direct verstopt raakt. Ontstoppingsdienst Dordrecht hoort regelmatig dat mensen iets in hun riool of afvoer laten vallen of doorspoelen. Wanneer dit blijft steken is er direct sprake van een verstopping.

Merkt u dat u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht op 078 203 33 39. Wij zorgen gegarandeerd voor een passende oplossing!

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Op het internet worden namelijk veel methodes, middelen en gereedschappen aangeboden. Het is soms niet duidelijk wat nu precies wél, en wat niet goed functioneert. Daarom helpen wij u graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer.
Onze ervaren vakmannen hebben op deze pagina een aantal methodes uitgewerkt die u toe kunt passen om uw verstopping hopelijk te verhelpen. Zo kunt u gebruik maken van een veer, soda of misschien de ouderwetse ontstopper.

Helaas werken de methodes niet altijd, de verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn. Dan is het gewoon nodig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen die de verstopping met professionele machines snel en goed kan verhelpen.

De eerste stap in het ontstoppingsproces is te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Het is mogelijk dat de verstopping zich diep in het riool bevindt of dat de blokkade bijvoorbeeld net onder de gootsteen zit. Wanneer de verstopping zich diep in het riool bevindt, is de blokkade vaak te hardnekkig om zelf te verhelpen.

Wanneer u niet weet of de verstopping in uw afvoer of in het riool zit, raden wij u altijd aan uw afvoer te laten ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht op 078 203 33 39. Wij helpen u graag!

Ontstoppen Afvoer Dordrecht
Verstopping Afvoer Dordrecht
Afvoer Ontstopping Dordrecht
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Tegenwoordig zijn vrijwel alle afvoeren voorzien van een sifon. De sifon is de zwanenhals die op afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het doel van de sifon is ervoor zorgen dat er geen smerige geuren uit het riool in uw woonruimte komt.
Het is mogelijk dat de sifon niet meer goed functioneert, bijvoorbeeld omdat er een blokkade van afval in zit. Hierdoor is er geen doorgang meer voor het water en is er dus sprake van een verstopping.

Verstoppingen worden vrij regelmatig veroorzaakt doordat vet, olie, etensresten, haren, etc. een blokkade vormen in de sifon. Na verloop van tijd hechten nog meer vuildeeltjes zich aan de ophoping en ontstaat er een verstopping in uw afvoer.

Dit probleem is relatief eenvoudig te verhelpen! De meeste sifons zijn simpel los te halen. Haal het vuil vervolgens uit de sifon. Vervolgens draait u de sifon er weer op. Als de sifon weer goed vast zit kunt u de kraan laten lopen om te zien of het probleem opgelost is.

Functioneert de afvoer weer goed? Dan is het aan te raden om de warme kraan nog een tijdje te laten lopen zodat de laatste resten in de afvoer weggespoeld worden. Hopelijk heeft u de verstopping nu verholpen en spoelt de afvoer weer normaal door.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Helaas kunnen veel verstoppingen niet eenvoudig verholpen worden. Wanneer de hierboven methodes in uw situatie niet het gewenste effect hebben, kunt u altijd nog proberen om de verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer.
Belangrijk is dan wel dat u de verstopping kunt bereiken met de veer. Het komt regelmatig voor dat een verstopping te diep gelegen is om zelf te verhelpen. Wanneer de verstopping te diep zit kunt u de verstopping dus niet verhelpen en zult u wat anders moeten proberen.

Een ontstoppingsveer is een flexibele stalen veer. Het is daarom van belang dat u voorzichtig te werk gaat. Het is zeer eenvoudig om schade aan te richten aan de afvoer. Verkeerd gebruik van de veer kan leiden tot een lekkage of het moeten vervangen van één of meerdere bochten in de afvoer.

Duw de veer daarom voorzichtig in de afvoer. Beweeg de veer beheerst door de bochten van de rioolbuis door op gevoel te draaien aan de veer. U merkt het wel als de kop van de veer langs de bocht heen gaat. Zit u vast? Ga dan niet lomp trekken of duwen. Hierdoor richt u namelijk schade aan in de binnenzijde van uw riool of afvoer.

Bereikt u de verstopping met het uiteinde van de veer? Of denkt u dat de verstopping bereikt is.. Dan kunt u de verstopping losmaken van de wanden van de afvoer door met beleid te duwen, trekken en draaien aan de veer.

Haal de veer uit de afvoer en test of het water goed doorloopt. Indien dit niet het geval is, raden wij u aan om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dan weet u zeker dat het goed en snel opgelost wordt. Ontstoppingsbedrijf1 Dordrecht helpt u graag.

Dordrecht Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Dordrecht Veermachine
Wc Verstopping Dordrecht
Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

U kunt ook een plopper gebruiken om de blokkade los te laten komen en de verstopping te verhelpen. Hieronder leggen wij uit hoe u de welbekende plopper effectief kunt gebruiken.
Maak alvorens u aan de slag gaat, de plopper flexibel door deze onder de warme kraan te houden. Wanneer u dit een tijdje gedaan heeft, kunt u aan de slag gaan.

Zet de plopper eerst op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Het is de bedoeling dat de verstopping hierdoor loskomt.

Heeft u het idee dat de verstopping nog niet is verholpen? Dat is goed mogelijk. Het kan gebeuren dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om meerdere keren te ploppen.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Soda, ook wel zuiveringszout, werkt goed op het moment dat de verstopping is ontstaan door vethoudende objecten in uw gootsteen of wasbak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan etens- of zeepresten.
Deze methode is sterk aan te raden omdat dit een zeer goedkope methodes is. Daarnaast komen weinig risico’s bij kijken! Met deze methode maakt u het probleem vaak niet erger.

Pak een emmer en vul deze met warm water. Giet hier vervolgens wat soda bij. Meng dit door elkaar en giet dit vervolgens in de verstopte leiding. Laat dit een nachtje intrekken en spoel de afvoer dan door met nog eens een liter heet water. Kijk vervolgens of de afvoer weer naar behoren werkt. Zo niet, dan kunt u deze stappen meerdere keren herhalen.

Op het moment dat u de verstopping succesvol heeft verholpen, kunt u de afvoer het best nog even doorspoelen met water. Zo weet u zeker dat ook de laatste resten ook weg zijn.

Spoelt het water nog steeds niet goed door en bevindt de verstopping nog steeds in uw afvoer? Dan raden we u aan om het een nachtje in te laten werken. Hopelijk heeft dit het gewenste resultaat. Wanneer dit ook niet werkt, raden wij u aan een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Ontstoppen Gootsteen Dordrecht
Gootsteen Verstopping Dordrecht
Afvoer Ontstoppingsdienst Dordrecht
Loodgieter Dordrecht

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u niet gelukt om de afvoerverstopping te verhelpen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Dordrecht hebben jaren ervaring met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze vakmannen zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht is vierentwintig uur per dag bereikbaar.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor spoedgevallen. Denk bijvoorbeeld aan overstromingen of lekkages als gevolg van het ontstaan van een verstopping in uw riool of afvoer.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Dordrecht via 078 203 33 39. Wij komen binnen no-time naar u toe om u te voorzien van een perfecte ontstopping!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Dordrecht rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 078 203 33 39

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Dordrecht

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Dordrecht

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Dordrecht!

Afvoer Ontstoppen Dordrecht

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Dordrecht

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Dordrecht

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Dordrecht

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht via 078 203 33 39.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Dordrecht te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 078 203 33 39.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 078 203 33 39. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 078 203 33 39. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 078 203 33 39.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Dordrecht uit?
Ontstoppingsbedrijf Dordrecht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Dordrecht is werkzaam in de stad Dordrecht en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsdienst Dordrecht komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsbedrijf Dordrecht is bereikbaar via 078 203 33 39.