Riool Ontstoppen 
Dordrecht

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Dordrecht

Riool Ontstoppen Dordrecht? Hoort u een gek borrelend geluid uit de afvoer? Of loopt het water in de wc slecht weg? Dan is de kans groot dat uw riolering aan het verstoppen is. In dat geval is het verstandig om snel actie te ondernemen voordat de blokkade verergert.

Ontstoppingsdienst Dordrecht raadt u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen. Des te langer u wacht, des te vervelender en hardnekkiger de verstopping wordt. Ook wordt het hierdoor lastiger om de verstopping te verhelpen.

Bij een rioolverstopping is het altijd verstandig om het riool goed door te laten spuiten met een speciale hogedrukmachine. Een rioolreiniging zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van nieuwe verstoppingen of een vieze rioollucht in huis.

Daarbij komt ook dat de levensduur van uw riolering sterk wordt verlengd. Hier zult u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten besparen. Daarnaast wordt de kans op verstoppingen aanzienlijk verkleind.

Wilt u zeker weten dat de verstopping goed verholpen wordt? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht via 078 203 33 39. Riool Ontstoppen Dordrecht helpt u graag!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Dordrecht

Services

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

078 203 33 39

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Dordrecht. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Dordrecht.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Dordrecht

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht kan alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt niet uit welke afvoer u verstopt heeft, wij staan voor u klaar!
Dus heeft u een verstopping in uw toilet, gootsteen, douche, wastafel, bad, etc.? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Dordrecht willen u hier graag bij helpen! Daarnaast kunt u ons bereiken in geval van een leidingbreuk, rioolverzakking, rioolreiniging of rioolinspectie. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en repareren van riolering.

Ons werkgebied omvat heel Dordrecht en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Dordrecht of daar net buiten woont, Ontstoppingsdienst Dordrecht komt zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wij komen graag langs om uw riool te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht op 078 203 33 39. Wij plannen altijd dezelfde dag nog een afspraak voor u in!

Riool Ontstoppen Dordrecht
Dordrecht Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Dordrecht
Dordrecht Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een verstopping ontstaat vaak geleidelijk over de tijd. In sommige gevallen kan dit proces maanden duren. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken. Vaak ontstaan deze ophopingen door vastzittende objecten.
Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Verouderde riolering is ook een belangrijke oorzaak van rioolverstoppingen. Dit komt omdat de riolering vroeger aangelegd werd met gresbuizen. Boomwortels kunnen hier makkelijk doorheen groeien en een blokkade vormen.

Tegenwoordig wordt de riolering niet meer aangelegd met gresbuizen. In plaats daarvan worden kunststof PVC-buizen gebruikt. Dit is veel sterker waardoor de kans op een verstopping door boomwortels veel kleiner is.

Heeft u te maken met een rioolverstopping en wilt u deze laten verhelpen? Of wilt u een rioolreiniging om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van de riolering te optimaliseren? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht via 078 203 33 39.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wanneer u zelf uw riool wilt ontstoppen, dan is het belangrijk dat u weet dat een rioolverstopping vaak niet makkelijk op te lossen is. Dit komt omdat dit soort verstoppingen vaak wat dieper gelegen zijn en deze vaak erg hardnekkig zijn.
Voordat u zelf aan de slag kunt met het ontstoppen van de verstopping in uw riool, moet u er achter zien te komen waardoor de verstopping is ontstaan en waar deze zich precies bevindt.

Het is mogelijk dat er een borrelend geluid uit de gootsteen komt wanneer u de wc doorspoelt. Of wellicht loopt het water minder goed weg uit de afvoer waar de wasmachine op is aangesloten.

De bovenstaande voorbeelden zijn vaak tekenen van verstoppingen diep in de rioleringsleidingen. In dat geval is het vaak verstandig hier een ervaren ontstoppingsdienst bij te betrekken. Hiermee voorkomt u dat u de verstopping erger maakt of blijvende schade aanricht.

Het kan ook zo zijn dat één specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Vaak zijn haren en zeepresten hier de boosdoeners. Zij zorgen er namelijk voor dat er afval ophoopt in de afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende en hardnekkige verstoppingen.

Om te bepalen in welke afvoeren de verstopping te merken is, kunt u alle afvoeren doorspoelen met een emmer water. Op het moment dat u ziet dat het water gewoon blijft staan, blijkt het toch een verstopping te zijn.

Er zijn veel methodes om een een rioolverstopping op te lossen. De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Dordrecht hebben op deze pagina een aantal methodes voor u beschreven. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Wilt u dat de verstopping snel en vakkundig opgelost wordt? Daar kunnen wij voor zorgen. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Dordrecht via 078 203 33 39.

Dordrecht Wc Verstopt
Riool Verstopt Dordrecht
Ontstoppingsdienst Dordrecht
Riool Ontstoppen Dordrecht Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is te gebruiken wanneer verstoppingen ontstaan zijn door iets wat flexibel is. Het is wel van belang dat de verstopping niet te diep zit in het riool, anders komt u er niet bij met een veer van de bouwmarkt. Dan is er een professionele veermachine nodig.
U drukt deze ontstoppingsveer relatief simpel in de afvoer waar u de verstopping opmerkt. Wanneer u de verstopping bereikt heeft, moet u voorzichtig duwen, trekken en draaien.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. De soda zorgt er namelijk voor dat de ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping. Hoe dit werkt leest u in het volgende kopje.

Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer duwen, trekken en draaien aan de veer verholpen is. In sommige gevallen moet u dit proces meerdere malen herhalen.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het gebruik van een hogedrukreiniger is een krachtige methode die effectief bij kan dragen aan het ontstoppen van een verstopping in een riool. Echter moet u weten dat dit ook een risicovolle methode is.
Door de hogedrukmachine komt er bij deze methode veel kracht kijken. Om die reden raadt Ontstoppingsdienst Dordrecht u aan om eerst andere methodes te proberen. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer of soda.

Lukt het niet u niet hier de verstopping mee te verhelpen. Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig te werk gaat. U wilt natuurlijk niet dat u het probleem erger maakt. Daarom leest u hieronder hoe u dit op de juiste en effectieve manier kunt doen.

Pak de hogedrukreiniger erbij en sluit deze aan op het water en de netstroom. Stop vervolgens de kop van de hogedrukreiniger in een afvoer waar u de verstopping opmerkt. Doe dit zo diep als mogelijk is. Spoel deze vervolgens enkele minuten krachtig door.

Stroomt het water goed door? Spoel de leiding dan een aantal minuten goed door zodat de afvoer en de riolering weer zo schoon mogelijk zijn. Werkt dit niet? Schakel dan een professionele ontstoppingsdienst uit Dordrecht in.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Dordrecht
Dordrecht Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Dordrecht
Ontstoppen Riool Dordrecht

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Soda, ook wel zuiveringszout genoemd, is een zeer effectieve ontstoppingsmanier. Hierbij is soda voornamelijk naar voren gekomen als hulpmiddel die u naast een andere ontstoppingsmethode kunt gebruiken. Toch is het mogelijk om een verstopping te verhelpen door enkel soda te gebruiken.
Dit doe u als volgt. Pak een emmer met kokend water en een bakje soda. Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met een emmer met kokend water.

Soda heeft een ontvettende werking, wat ervoor zorgt dat dingen als zeep of haren beter loslaten. U kunt dit dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Twijfelt u of de verstopping is verholpen? U kunt dit testen door een emmer met warm water (en eventueel nog wat soda en azijn) vanaf zo hoog mogelijk in de afvoer leeg te gieten. Op het moment dat u merkt dat het water weer normaal wegstroomt, weet u dat de verstopping is verholpen.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

In Nederland zouden we het gebruik van ontstoppingsmiddelen zoveel mogelijk moeten voorkomen. Deze middelen bevatten meestal chemicaliën die slecht zijn voor de afvoer, uw gezondheid en het milieu.
Wanneer u deze middelen gebruikt kan dit resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Dit komt door de bijtende werking van de chemicaliën in deze middelen.
Daarnaast ervaart Ontstoppingsdienst Dordrecht vaak dat deze middelen helemaal geen effect hebben; veel verstopping worden hierdoor niet verholpen. Deze middelen werken simpelweg niet goed genoeg om blokkades te verhelpen.

We zien regelmatig dat mensen hun verstopping proberen te ontstoppen met deze ontstoppingsmiddelen. Echter kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten. Hierdoor wordt er blijvende schade aangericht aan uw riool.

Tot slot vervuild u door het gebruik dat deze chemische middelen ook onnodig het rioolwater. Wij raden u aan om gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen te voorkomen.

Ontstoppen Wc Dordrecht
Dordrecht Ontstoppen Afvoer
Dordrecht Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Dordrecht

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Is het u nog niet gelukt om de verstopping te verhelpen? Twijfel dan niet en schakel direct de hulp van een professionele ontstoppingsdienst in Dordrecht in! Onze vakmannen hebben jaren ervaren in het snel ontstoppen van allerlei soorten verstoppingen.
Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma en speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping teniet kunnen doen. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u te helpen bij het oplossen van uw rioolproblemen.

Wij zijn werkzaam in Dordrecht en wijde omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Ontstoppingsdienst Dordrecht komt u zo snel mogelijk helpen met uw verstopping.

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? Of wilt u dat wij uw afvoeren preventief komen reinigen? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsdienst Dordrecht via 078 203 33 39.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Dordrecht rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 078 203 33 39

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Dordrecht

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht!

Afvoer Ontstoppen Dordrecht

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Dordrecht

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Dordrecht

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Dordrecht

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Ontstoppingsbedrijf Dordrecht is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Dordrecht via 078 203 33 39.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Dordrecht te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 078 203 33 39.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 078 203 33 39. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 078 203 33 39. Ontstoppingsbedrijf Dordrecht helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 078 203 33 39.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Dordrecht uit?
Ontstoppingsbedrijf Dordrecht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Dordrecht is werkzaam in de stad Dordrecht en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsdienst Dordrecht komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsbedrijf Dordrecht is bereikbaar via 078 203 33 39.